Herplaatser

Shiba Kennel Astra-Aphrodyte

 

Welcome to our shiba house

Herplaatser Akira

Akira 1 Jaar oud

 

 

Herplaatser.

 

Het gaat dit keer om Akira een mooie rode Shiba dame van ongeveer een jaar oud. Ze is een pittig teefje maar helaas klikte het niet met de andere aanwezige Shiba reu.

Daarom zijn wij voor haar opzoek naar een nieuw baasje.

 

Ze is een echt gezelschapshondje als ze bij haar baasjes in de buurt is, maar is naar kinderen en vreemden wat afstandelijk. Akira is braaf en rustig in huis en kan goed mee in de auto en gaat graag mee op pad voor een lange wandeling, maar wel altijd aan de lijn. Akira werd nooit los gelaten en dat raden wij nu ook niet aan. Ze is namelijk wat wisselend tegen over andere honden. Daarom plaatsen wij haar ook niet bij andere honden.

 

Ze zou goed kunnen reageren op training en met een positieve vorm van training zal ze mits goed begeleid vanwege haar jonge leeftijd nog heel wat kunnen leren. Akira is graag bij je en bouwt echt een band met je op als je haar vertrouwen hebt gewonnen. Ze kan een echt trouw maatje worden voor haar nieuwe eigenaar.

 

Wij zoeken daarom voor Akira een fijne actieve eigenaar het liefs iemand de bekend is met dit ras, die graag met haar op stap gaat en haar weinig alleen hoeft te laten. Haar verkeur gaat dan ook uit naar een wat ouder echtpaar of een alleenstaand iemand zonder huisdieren.

 

Wij denken dat vanwege haar jonge leeftijd een goed baasje nog jaren lang plezier aan Akira kan beleven, als ze goed en consequent begeleid word.

 

Kan bij andere honden: Nee

Kan bij katten: Nee

Kan bij kleine kinderen: Onbekend

Kan bij grote kinderen: Ja

Kan alleen thuis zijn: Ja

Kan mee in de auto: Ja

Kan loslopen: Nee

Is gesterliceerd: Nee

Gebruikt medicijnen: Nee

Kent basis commando's: Ja

Gedrag aan de riem: Over het algemeen goed.

Heeft een Stamboom: Ja

Heeft een DNA profiel: Ja

Is geënt: Ja

Akira is een sterke gezonde hond.

 

Mocht u Interesse hebben in dit mooie jonge Shiba dan kunt u contact opnemen via dit Tel Nr: 06-24329200

 

 

Miki heeft echt een gouden maandje gevonden

 

Met dank aan Jennifer Arends