Shownieuws

Clubmatch KC Sneek 2017

 

Machiko Best in groep 5.

 

Een SUPERDAG voor onze hondjes op de Jaarlijkse clubmatch van de honden vereniging KC Sneek. Op 14 oktober 2017. Mevr R van Veen Keur, keurde onze honden Met een 1 Uitmuntend en beste Reu Tarkan Montaro Go Sakura-Kensha.


In de puppy klasse kreeg onze Kamiko Astra-Aphrodyte een veel belovend  en pakte de eerste plaats in de eindkeuring van een groot deelnemers veld.

Onze Machiko deed het niet minder een eindigde in ras groep 5 als beste van het ras, in de strijd om de beste in show eindigde zij op de achtste plaats.

Hanzeshow 2017 Zwolle

 

Machiko stond er vandaag weer prachtig voor, mooi in het vacht en altijd gewillig en showklaar. Iedere show is een kans, de keurmeester moet het echter dan wel nog afmaken en beoordelen, dat is alles waar het in de shows omgaat.

 

Vandaag werd onze Machiko gekeurd door de Mevr R Blessing Duitsland. Zij werd beste teef en verdiende hier mee het Cac en het Cacib en is van af vandaag officieel  Nederlands kampioen.

 

De overige resultaten van het afgelopen Zaterdag en Zondag.

 

Kamiko Astra Aphrodyte pakt zowel op zaterdag en zondag de titel beste puppy.

 

Machiko Astra Aphrodyte Zaterdag  3 Uitmuntend en zondag CAC-CACIB en Beste teef.

 

Tarkan Montaro Sakura Kensha Zaterdag en Zondag 2 Uitmuntend.

 

Al met al weer een mooi resultaat voor onze Kennel.

 Machiko Astra-Aphrodyte

   2 uitmuntend en het Res. CACIB


Dogshow Hazerswoude 19 maart 2017


Onvoorstelbaar” hier zitten wij dan, zondagavond heerlijk aan de borrel na te praten over vandaag. Heel voorzichtig zichtbaar genietend van deze mooie dag, nog steeds niet begrijpend wat er allemaal gebeurt is. Tarkan Montaro staat buiten voor het raam met een scheef kopie ons aan te kijken of als hij wil zeggen “dit hebben wij toch maar even geflikt” en vol trots kijken wij naar hem.Wat stond hij er weer mooi voor, altijd stralend en genietend van alles om hem heen. Dat maakt hem dat fantastisch show hondje, waar aan wij net als aan onze andere honden zoveel plezier beleven. Wij hebben afgelopen zondag weer genoten van onze honden en het is ons weer gelukt. Maar geluk kun je niet afdwingen daar moet je wat voor doen je krijgt het ten slotte niet zo maar voor geschoteld. Er moet veel getraind worden, lopen naast de fiets, lange wandelingen om de honden in conditie te houden. Drie keer per week showtraining en naast je eigen werk en overige hobby’s loop je ook nog shows al met al hebben wij een spannend en bewogen leven, wij genieten er van zo lang als mogelijk. En hopen volgend jaar weer in Hazerswoude aanwezig te zijn.


 


Tarkan Montaro tweede plaats in de eindkeuring.


Sayuri eindigde in de baby klasse met een veel belovend.


Machiko met een twee uitmuntend wist zich niet te plaatsen in het deelnemers veld van vier teefjes in de open klasse, maar toch tevreden met dit resultaat.

22nd - 2016 Campionship ClubMatch 25Th Anniversar  May 21st 12th All Japanese Breeds Show in Europe


22nd - 2016 Championship ClubMatch 25Th Anniversar  May 21st 12th All Japanese Breeds Show in Europe

 

Het afgelopen weekend waren we op een mooie locatie te Zutphen in de Hanzehalen waar het 25-jarig jubileum van de NVAI en de Japanese Breeds show gehouden werd. De organisatoren hadden er weer werk van gemaakt…de hallen mooi versierd met veel rood en mooi gekleurde paraplu’s en hier en daar prachtige foto’s en schilderijen. Het gaf het geheel gelijk een warme en gemoedelijke sfeer. Bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers hier voor mijn complimenten wat hebben jullie er weer fantastische dagen van gemaakt. De sfeer in en rond de ring was uitstekend te noemen, zelfs de Japanners genoten en maakten er een show van. Geen wanklank gehoord en dat is toch prachtig?! Weer verscheidene nieuwe exposanten dit weekend kunnen verwelkomen…dat is iets wat je graag ziet. Blijf komen zou ik zeggen…het is de moeite waard.

 

Zaterdag is het de beurt aan keurmeester mevr. Angelika Kammerscheid-Lammers uit Duitsland om de Shiba’s te keuren. En dat deed ze dan ook met zichtbaar veel plezier. Zij staat bekent als een liefhebster van de Shiba en toont altijd haar warme belangstelling voor dit ras. Zaterdag mocht ‘Sempurna Shivan Andos’ uit onze kennel zich de BOB noemen. Onze reu inmiddels 11 jaar oud genoot weer zichtbaar van deze shows.

 

Zijn uitslagen van de afgelopen twee dagen zijn als volgt. 

Zaterdag: 1 Uitmuntend en 1 Excellent Beste veteraan en NR 2 in de eindkeuring.

Zondag: 1 Uitmuntend en Best veteraan in show. Keurmeester Mr Satoshi Bessho uit Japan.

 

Ook dit weekend showden we weer onze Machiko Astra-Aphrodyte ons teefje van 20 maanden oud, altijd in de weer en onstuimig ook zij liep de sterren van de hemel. Haar uitslagen zien er als volgt uit.

 

Zaterdag: Tussenklas 1 Uitmuntend en Beste teef Keurmeester Angelika Kammerscheid-Lammers.

Zondag: Keurmeester Mr Satoshi Bessho uit Japan een 2 Uitmuntend. 

 

Al met al weer een geweldig resultaat voor onze kennel. Hier doe je het voor, genieten van je mooie honden en de resultaten die zij neer zetten. 

 

Alle mensen bedankt voor de leuke berichten en felicitaties die wij via FB mochten ontvangen wij kunnen weer even trots zijn en terugkijken op een fantastisch weekend.

 


 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren