Shiba Kennel Astra-Aphrodyte


                           Welcome to our shiba house

Puppy's verwacht

 
Op dit moment worden er geen Puppy's verwacht en nemen wij vanwege de enorme belangstelling

geen aanvragen meer in behandeling onze wachtlijst is tot eind dit jaar vol geboekt.HOEVEEL VOOR EEN PUPPY?Laat me een paar woorden tegen je zeggen, ja jij, de persoon die een e-mail schrijft om simpelweg de prijs te vragen. De persoon die belt en na het horen van een prijs verrassend zegt: " Ik kan elders een goedkopere pup kopen ". Ik spreek je ook aan; de persoon die niets om papieren geeft omdat ik wil " gewoon een huisdier ".
№ hond is "gewoon een huisdier".


Achter elke zuiver gefokte puppy / hond zit een BREEDER. Ik gebruik hoofdletters om een fokker te onderscheiden van een dierenfabriek of molen. Een gerenommeerde fokker fokt geen honden zonder papieren, dat beschermt de integriteit van het ras niet. Registratie (papieren) zijn dossiers van afkomst die bloedlijn documenteren en het mogelijk maken om eventuele gezondheidsproblemen in de afkomst te onderzoeken. Als je een fokker vertelt dat je niets om papieren geeft, wat je ze echt vertelt is dat je het  niets kan schelen, de gezondheid van de puppy, je wilt gewoon het goedkoopste wat je kunt vinden! Wanneer je ervoor kiest om een puppy te kopen van een gerenommeerde en kwaliteitsfokker, is deze fokker verantwoordelijk voor de gezondheid van elke pup; zowel honden bezitten als elke pup die ze gedurende zijn leven lang hebben verkocht. Deze fokker zal vakantie overslaan, het slapen missen, en het grootste deel van hun persoonlijke huisruimte  veranderd in ruimte voor hun honden. De echt gepassioneerde fokker die houdt van wat ze fokken, steekt hun hele hart en ziel erin. Niet alleen bij puppy 's die verkocht worden, maar ook in elke klant die een stukje van hun hart bezit en nu lid is van hun uitgebreide familie wordt. Hierbij wordt geen rekening gehouden met een puppy / hond die misschien ziek wordt of extra hulp nodig heeft om te gedijen. Fokkers maken zich zorgen over hun baby's nadat ze weg zijn en nemen er zonder twijfel een terug.


Een fokker zal hun handen vuil maken, vaak bedekt met alles wat gepaard gaat met geboorte. Want daar draait het leven om... Midden in geboorte en dood is leven. Het wiel dat steeds draait. Een fokker zal testen, echo ' s, röntgenfoto's, analyse, noodsecties, vaccinaties, nestjes registreren, onderzoeksstambomen, ontworm en hun puppy's microchippen en laten evalueren door specialisten.


Last but no way least, kiest een fokker de familie die het geluk heeft om een van hun puppy 's te hebben. Ja, dat lees je goed. Een echte fokker kiest aan wie ze verkopen omdat ze geen geld verdienen aan de verkoop. Er is geen compensatie die de investering die een Fokker heeft gedaan kan compenseren, dus ze moeten er zeker van zijn dat het de juiste pasvorm is. Vele keren meer nee ' s zeggen dan ja... Een goede fokker zal verschillende criteria hebben voor degenen die hun bloedlijn willen voortzetten, waarom? Omdat fokken geen verantwoordelijkheid is om ooit licht op te nemen, is het een keuze voor slechts de weinige toegewijde mensen die bereid zijn op te offeren.


Omdat een hond nooit "gewoon een huisdier" is, is het nalatenschap van de Fokker, de beste vriend van een kleine jongen, een kleine meisjes beschermer, een bejaarden therapie, een familielid, iemands hele wereld!!!


Geschreven door: sr. Eduardo Loredo Muller
Vertaald in het Engels door: Angel Sophia Nogga
Aangepast voor honden door: Amber French


 Verantwoordelijk fokken en bezitten van meerdere honden is een levensstijl en inzet die velen niet kunnen begrijpen. 7 dagen per week en 365 dagen per jaar draait ons leven om onze  honden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren