Yoru No Utsukush Sa Senzi 


Male:

Fokker E Wiersma

Titels: Dutch Junior Winner

HD: A

Patella: Vrij

ECVO: Vrij

Vachtkleur Rood sesam

Heeft DNA profiel

NHSB Nr: 3246335


Puppy's verwacht:

Rond 16 december 2023 verwachten wij pups uit deze combinatie. 
Snowy Masamy

Female


FCI NR: 257

HD-A

Patella-Vrij

Ogen-Vrij

Born 26-07-2015

NHSB 3013623

Uit deze combinatie verwachten rond 16-12-2023 pups te verwachtenGoed nieuws! We zijn verheugd aan te kondigen dat er dit jaar nog een nestjes pups zal worden geboren bij Astra Aphrodite, onze toegewijde hondenkennel. We hechten veel waarde aan de zorg en het welzijn van onze shiba's, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de puppy's gezond en gelukkig ter wereld komen.


Het krijgen van pups is altijd een spannende gebeurtenis, en we kijken ernaar uit om onze shiba-familie uit te breiden. Wij als ervaren fokkers zorgen ervoor dat elk nestje met liefde wordt grootgebracht, met de juiste medische zorg en voeding. We werken nauw samen met dierenartsen om ervoor te zorgen dat zowel moeder als pups de beste zorg krijgen tijdens en na de bevalling.


Als je geïnteresseerd bent in het verwelkomen van een nieuwe shiba-puppy in jouw gezin, neem dan gerust contact met ons op. We zijn altijd blij om te praten over onze prachtige shiba's en de verwachte pups. Blijf op de hoogte van onze website en sociale media voor updates over de geboorte van de pups en informatie over beschikbare puppy's. We kijken ernaar uit om binnenkort goed nieuws te delen met jullie allemaal!


Hier zijn enkele stappen die je kunt overwegen:


  1. Neem contact op met de fokker: Praat met de fokker over de verwachte aankomst van de pups en vraag naar informatie over de ouderdieren, gezondheidscontroles en andere relevante details.

  2. Bereid je huis voor: Zorg voor een comfortabele en veilige omgeving voor de pups. Denk aan slaapplaatsen, voeding, drinkwater, speelgoed en andere benodigdheden.

  3. Leer over puppyverzorging: Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de behoeften van puppy's, zoals voeding, training, socialisatie en medische zorg.

  4. Plan dierenartsbezoeken: Zodra de pups arriveren, is het belangrijk om ze snel naar de dierenarts te brengen voor een gezondheidscontrole en om de nodige vaccinaties en preventieve behandelingen te bespreken.

  5. Socialisatie: Help de pups wennen aan verschillende mensen, geluiden en omgevingen om ze goed gesocialiseerd te laten opgroeien.

  6. Training: Begin vroeg met basisopleiding, zindelijkheidstraining en gedragsvorming.

  7. Hou contact met de fokker: Houd contact met de fokker voor eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen.

  8. Onthoud dat het adopteren van een puppy een langdurige toewijding is die tijd, moeite en zorg vereist. Als je goed voorbereid bent en met liefde en verantwoordelijkheid voor de pups zorgt, kan het een zeer bevredigende ervaring zijn.