Puppy's dag een en twintig.

Dag 21


Zondag16 Juni 2024


Het is een prachtige zondagochtend als wij ons kleurrijk nestje pups naar buiten brenger. De zon schijn zachtjes over de tuin, de bloemen staan in volle bloei en de lucht is gevuld met het vrolijke gezang van vogels. De pups, nu drie weken oud, beginnen hun eerste avonturen buiten hun vertrouwde nest.

Met hun gewicht bijna vijf keer toegenomen sinds de geboorte, zijn het nu schattige bolletjes energie, vol nieuwsgierigheid en speelsheid. Hun kleine pootjes zijn nog wat wiebelig, maar dat weerhoudt hen er niet van om de wereld te verkennen. Elk geluid, elke geur en elk bewegend blaadje trekt hun aandacht. Ze snuffelen aan het gras, kwispelen enthousiast en laten kleine blafjes horen als ze iets nieuws ontdekten.

Trots kijkend naar ons kroost die voorzichtig hun eerste stapjes buiten zette. De geluiden van buiten zijn perfect voor hun socialisatie. Af en toe valt er een pup om in zijn enthousiasme, maar dat wordt altijd gevolgd door een dappere poging om weer op te staan en verder te gaan met ontdekken.

Week vier nadert snel en met elke dag worden de pups sterker en zelfverzekerder. Het duurt niet lang voordat ze niet alleen hun balans vinden, maar ook beginnen te rennen door de tuin. Het zachte gras onder hun pootjes en de warme zonnestralen van de ochtend geven hun een gevoel van vrijheid en avontuur.

De dagen van wiebelige pootjes gaan snel voorbij. Tegen het einde van het volgende weekend rennen de pups vrolijk door de tuin, achter elkaar aan, spelend en ontdekkend. Voor hen openend zich een wereld vol wonderen en mogelijkheden. Elke dag brengt nieuwe avonturen en uitdagingen, en wij staan altijd dichtbij, klaar om hen te begeleiden en te beschermen.

Het nestje van Astra-Aphrodyte brengt vreugde en levendigheid in de tuin. Hun speelse energie en nieuwsgierigheid zijn aanstekelijk en lieten iedereen die hen zag glimlachen. Terwijl ze opgroeien, waren de avonturen van de eerste weken slechts het begin van hun levenslange reis vol liefde en ontdekking.