Puppy's week zes.

Kijk eens naar die stralende kinderoogjes, het geluk straalt ervan af. Vol bewondering kijken ze toe, terwijl ze even de kans krijgen om de puppy’s te strelen en vast te houden. Het geluk zit echt in de kleine dingen van het leven. Onze pups, inmiddels bijna zes weken oud, zijn een ware bron van energie. Ze genieten volop van de ruimte en de vrijheid die onze tuin hen biedt. Hun speelse karakter en de opwindende geluiden om hen heen zijn perfect voor hun socialisatieproces.

Nog maar twee weken geleden waren ze wat wiebelig op hun pootjes, maar kijk ze nu eens gaan: het zijn net kleine racehondjes. Al spelend en slapend brengen ze hun dagen door, elk moment vol nieuwsgierigheid en levenslust. Aanstaande dinsdag worden ze gechipt, waarna we nog in alle rust en stilte kunnen genieten van dit prachtige schouwspel, voordat ze aan hun reis beginnen naar de huizen van hun nieuwe eigenaren.

Deze kostbare weken met de pups zijn gevuld met onvergetelijke momenten die ons steeds weer doen beseffen hoeveel vreugde deze kleine wezens in ons leven brengen.