Schrol naar beneden voor a's dekkingen

In mei 2024 plannen we nog een nestje Shiba-puppy's bij onze hondenkennel . Onze zorgvuldig geselecteerde Shiba-ouders zorgen voor gezonde en raszuivere pups met uitstekende genetica.


Neem contact met ons op voor meer informatie over deze aankomende nestje en om op de wachtlijst te worden geplaatst voor een schattige Shiba-puppy om  uw gezin te verwelkomen.


Contact • Dekking: 24 maart 2024
 • Geschatte geboortedatum: 26-05 2024 (63 dagen later)
 • Geschatte datum van afleveren pups  23-07-2024 
 • Puppy's geboren op 25-05-2024

Kamiko Satomi Astra-Aphrodyte

Female


FCI NR: 257

HD-A

Patella-Vrij

Ogen-Vrij

Born 05-04-2017

NHSB 3077949

Montaro Tarkan Go Sakura Kensha

Male import Frankrijk


FCI NR: 257

HD-A

Patella-Vrij

Ogen-Vrij

Born 16-09-2016

NHSB 3070687.


Kadan Tadasai Allaikaha's

Male Import Frankrijk


FCI NR: 257

HD-A

Patella- graad 1

Ogen-Vrij

Born 13-06-2021

NHSB 3247356

         Uit deze onderstaande combinatie verwachten wij puppy's

          u kunt zich nu alvast aanmelden voor dit nestje.

 • Dekking: 25 mei 2024
 • Geschatte geboortedatum: 27 juli 2024 (63 dagen later)
 • Geschatte datum van afleveren pups  23 september 2024

 Katasie Astra-Aphrodyte

Male

Eigenaar: J Arends


FCI NR: 257

HD-A

Patella-Vrij

Ogen-Vrij

Born 04-10-2022

NHSB 3287661

Takashie-Igigora Astra-Aphrodyte

Female


FCI NR: 257

HD-A

Patella-graad 1

Ogen-Vrij

Born 31-07-2020

NHSB 3202994

Nieuwsflash:


Shiba Inu puppy's zijn onweerstaanbaar schattig en vol leven, maar ze hebben specifieke zorg en aandacht nodig om te groeien tot gezonde, goed aangepaste volwassen honden. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden als je overweegt een Shiba  puppy te adopteren:


1. Socialisatie

 • Vroege socialisatie is cruciaal voor een Shiba Inu. Dit helpt om ze comfortabel en zelfverzekerd te maken in diverse situaties. Introduceer je puppy aan verschillende mensen, andere dieren, en een verscheidenheid aan omgevingen. Dit legt een fundament voor een evenwichtige volwassen hond.

2. Training

 • Begin vroeg met basiscommando's zoals zitten, blijven, en hier komen. Shibas zijn intelligent maar hebben soms een onafhankelijke streak, dus consistentie en geduld zijn sleutel. Positieve bekrachtiging, zoals lof en traktaties, werkt het beste voor dit ras.

3. Verzorging

 • Shiba Inu's hebben een dubbele vacht die regelmatig onderhoud vereist, vooral tijdens de rui. Regelmatig borstelen helpt om losse haren te verwijderen en de huid gezond te houden. Zorg er ook voor dat je hun nagels trimt en hun oren schoonmaakt om infecties te voorkomen.

4. Gezondheid

 • Zorg ervoor dat je puppy alle nodige vaccinaties krijgt en regelmatige veterinaire check-ups ondergaat. Veel voorkomende gezondheidsproblemen bij Shibas zijn allergieën en heupdisplasie, dus let goed op tekenen van ziekte of ongemak.

5. Voeding

 • Voed je Shiba Inu puppy een uitgebalanceerd dieet dat geschikt is voor hun leeftijd, grootte en activiteitsniveau. Overleg met je dierenarts over de beste soort voeding en de hoeveelheid die je moet geven.

6. Gedragsmanagement

 • Shiba's kunnen territoriaal en bezitterig over hun voedsel en speelgoed zijn. Werk aan gedragstraining om agressie te voorkomen. Leer je puppy dat het oké is als mensen in de buurt komen tijdens het eten of spelen.

7. Omgeving

 • Zorg voor een veilige omgeving waar je puppy kan verkennen en spelen zonder gevaar te lopen. Shiba's zijn van nature nieuwsgierig en kunnen ontsnappingskunstenaars zijn, dus zorg dat je tuin goed omheind is en er geen ontsnappingsroutes zijn.

Het opvoeden van een Shiba Inu puppy vereist toewijding en begrip van hun specifieke behoeften. Als je bereid bent om de tijd en energie te investeren in hun opvoeding, kunnen Shiba Inu's fantastische en loyale metgezellen zijn. Zorg dat je regelmatig communiceert met je dierenarts en eventueel een professionele hondentrainer om je te begeleiden door de uitdagende maar lonende reis van het opvoeden van een Shiba puppy.


Bij "Astra Aphrodyte" begrijpen we dat het kiezen van een puppy een belangrijke beslissing is. Daarom zijn we hier om u te begeleiden bij elke stap van het proces en al uw vragen te beantwoorden. Wij als toegewijde fokkers staat klaar om u te helpen de perfecte Shiba-puppy te vinden die bij uw levensstijl en wensen past. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en passie voor het fokken van gezonde en goed aangepaste Shiba's.