Geboren bij Astra Aphrodyte


In de magische ochtend van 25 mei, toen de wereld vier schattige, majestueuze Shiba inu-puppy's verwelkomde, gebeurde er iets bijzonders. Elk van deze pups had zijn eigen unieke kenmerken en charme. Om precies 8.15 uur werd de eerste pup geboren. Dit kleine bolletje bont had een pluizige witte vacht. Ze zou later de naam Tamago krijgen. Terwijl de moeder liefdevol naar haar kleine bundel van vreugde staarde, vroegen wij ons af welke wonderen ze nog meer in gedachten had.


Het volgende moment was een wervelwind van opwinding en chaos. Er kwamen nog twee puppy's tevoorschijn, elk met hun eigen persoonlijkheid. Harura, een pittig Black and Tan pupje met een vacht zo zwart als steenkool en vol van leven, werd als tweede geboren. Daarna volgde Zendo, die even wat meer tijd nodig had om op gang te komen. Zendo, met haar zijdeachtige witte vacht en sterke karakter, doet het nu geweldig. En tot slot kwam Zephyr, het enige reutje, met een vacht zo goudkleurig als de zon.


De moeder doet het geweldig en straalt van geluk met deze vier prachtige pups, elk een bron van vreugde en avontuur. Terwijl ze naar haar nieuwe familieleden kijkt, weet ze dat dit het begin is van een bijzondere reis vol liefde en onvergetelijke momenten.